Raindrop

Bij Raindrop Technique worden therapeutisch zuivere essentiële oliën op de voeten en de rug aangebracht via bepaalde technieken, zoals Vitaflex, vederstrijkbewegingen met de vingers en het laten indruppelen op de rug (hetgeen de naam Raindrop meteen verklaart).

Voor deze technieken heeft Gary Young, de bezieler van de Young Living oliën en deze Raindrop Technique, zich o.a. laten inspireren door de Lakota indianen en de Tibetanen.

Het is een heerlijke therapeutische massage die je wervelkolom en je lichaam helpt om opnieuw structureel in balans te komen. Binnen de Raindrop techniek worden oliën gebruikt die een antivirale, antibacteriele en ontstekingsremmende werking hebben. Na de behandeling werken de oliën nog een hele tijd door.

 

Hoe verloopt een Raindrop behandeling?

Er worden 7 single essentiële oliën gebruikt en 2 blends (mengeling) + V-6 (= een plantaardige massageolie).

Aan het begin van de behandeling, wordt een “valor balancing” gedaan. Valor is een interessante blend in het Young Living assortiment, die zorgt voor het energetisch uitbalanceren van het lichaam. Dikwijls met fysieke resultaten als gevolg, zoals bijvoorbeeld een beenlengteverschil dat gecorrigeerd is. Want wanneer de frequenties in het lichaam in balans komen, kan een structurele uitlijning plaats vinden.

De valor wordt op de voeten aangebracht en de behandelaar stemt zich af op de energie van de ontvanger, door met beide handen de voeten vast te houden en te voelen.

Alle overige oliën worden één voor één aangebracht op reflexzones op de voetzolen, vooral via de vitaflex techniek. Deze techniek vindt zijn oorsprong in Tibet en betekent “vitaliteit via reflexen”.

Daarna worden de etherische oliën, wederom één voor één, op de wervelkolom gedruppeld en via de indiaanse vedertechniek over rug en wervelkolom verspreid. Bij elke olie gebruikt de behandelaar een andere techniek om spieren en wervelkolom soepel te maken.

De plantaardige V-6 olie is ideaal om grote alternerende bewegingen te maken over de gehele rug en enkele effleurages. Zálig!

LET OP! Als u een notenallergie heeft, gelieve dit op voorhand te zeggen. V-6 olie is dan niet de geschikte olie voor u.

We eindigen zoals we gestart zijn: met valor. Deze keer op de rug.

Na de massage wordt er nog een warm kompres op de rug gelegd terwijl de behandelaar enkele stretches en vibraties uitoefent van de wervelkolom.

De oliën brengen een vorm van zuivering teweeg in het lichaam, dus zorg ervoor dat je na een Raindrop behandeling voldoende water drinkt om de losgemaakte afvalstoffen te kunnen afvoeren.

Na de behandeling neemt u ook best niet meteen een bad. De combinatie van water met bepaalde oliën kan een irriterend of branderig gevoel veroorzaken.

 

Voor wie?

Raindrop techniek wordt o.a. gebruikt voor chronische en acute fysieke problemen.

Dankzij het gebruik van de pure, therapeutische oliën bekomt deze techniek volgende positieve effecten:

  • Je immuniteit verbetert
  • de oliën ondersteunen het natuurlijke afweermechanisme van het lichaam
  • ondersteuning van het circulatiesysteem
  • alsook van het ademhalingssysteem
  • alsook van het spijsverteringssysteem
  • diepe ontspanning
  • je gaat je mentaal en emotioneel beter voelen
  • de oliën, die rijk zijn aan antioxidanten, creëren een ongunstige omgeving voor bacteriën en virussen die zich in je lichaam kunnen opstapelen
  • de essentiële oliën werken ook rustgevend op het zenuwstelsel waardoor je beter met stress en frustraties kan omgaan
  • Raindrop techniek biedt ondersteuning van de algemene vitaliteit en gezondheid

 

Bijdrage:

Raindrop Technique                              70€

Totale duur van de behandeling:        1u15